lagu nya



Sunday, December 6, 2009

mari baca komik

ini dia komik aku edit. xnmpak. klik la nnti jd besar. haha. baca la dialog dia, merepek je aku tulis, ahaha. btw, aku ade satu laman web nak share kepada korang yg minat pada mangga, atau korang gila otaku. haha. laman web ni sama update komik anime yg top ada. antara nya naruto,bleach one peace dan laen2. komik2 lama pun ada juga. dragon ball. haha. ok la ini web dia. www.onemanga.com. korang leh baca free xpayah register. jadi mari la sama2 mmbuang masa membaca dan mengikuti perjalanan cerita kegemaran korang. haha.

1 comment:

FNSyareena said...

onemanga.com? oh yeah. suda pernah melawat web tuh. macam2 ada. :) baca di sana free. nak beli satu komik mahu harga pau rm3+.++ haha :D